IMG_2333
< Back to news

Road Show with Aker Offshore Wind – Oslo

ArrangørNorwegian Offshore Wind Cluster
StedOksenøyveien 10, Bygg 010, 1366 Lysaker, Norway, Grand Hall, Fornebuporten
Påmeldinghttps://offshore-wind.no/event/road-show-with-aker-offshore-wind-oslo/

Speed-date legger grunnlaget for langsiktige forhold

Aker Offshore Wind arrangerer roadshow for mulige norske leverandører på vegne av to sterke konsortier med ambisjoner om å realisere både bunnfast- og flytende havvindparker i Norge.

Så langt har både Kristiansand, Stavanger, Haugesund og Bergen fått besøk. Oppslutningen fra leverandørindustrien har vært god og tyder på et stort engasjement og tro på at havvind kan bli en betydelig mulighet både i Norge og i andre eksportmarkeder. Vi har latt oss imponere igjen og igjen av fremoverlente leverandører med smarte løsninger, smart mind-set og ny teknologi!

Samlingene arrangeres i samarbeid med Norwegian Offshore Wind Cluster. I tillegg til informasjon om clusteret, Aker Offshore Wind og deres partnere Statkraft, bp og Ocean Winds kompletterer Achilles, Eksfin samt Norsk Industri bildet og mulighetsrommet for denne næringen i Norge.

Nå sist i Bergen stilte mer enn 100 deltakere på en to-dagers samling som inkluderte mer enn 40 speed-dates.

Vi er nå klare for siste stopp i denne omgang. Nå i Oslo, mandag 28. og tirsdag 29. mars. Denne gangen er også Energy Valley og Norwegian Energy Partners (Norwep) med på laget.